Kundige begeleiding bij het kopen van een huis

Aankoopbegeleiding

Balk Allroundtaxaties

Het kopen van een huis is geen alledaagse bezigheid. Bij Allround Taxaties zijn we ons hier van bewust en staan we u bij. Of u nu ontzorgd wilt worden bij de verkoop/aankoop of juist liever zelf de touwtjes in handen heeft. Welke keuze u dan ook maakt, u kunt rekenen op de uitstekende service die we bij Allround Taxaties bieden. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de lokale markt als geen ander. 

De aanpak van Allroundtaxaties

Balk Allroundtaxaties

Woonprofiel
Eerst wordt in kaart gebracht wat uw wensen zijn. Hierbij kijken we naar persoonlijke woonwensen, prioriteiten, mogelijkheden en toekomstplannen. Op basis hiervan wordt een zogeheten ‘woonprofiel’ vastgelegd.

Selectie
Vanuit het woonprofiel wordt een selectie opgesteld. Er wordt gezocht naar woningen die binnen uw profiel passen. 

Bezichtigingen
Wij gaan met u mee naar bezichtigingen. Hier kijken we naar verschillende zaken van het desbetreffende pand zoals de bouwkundige staat, de juridische staat en andere zaken zoals waarde en omgevingsfactoren. Na afloop evalueren we de bezichtiging en lopen we alle beschikbare gegevens met u door.

Onderhandelen
Mocht u dan een woning hebben gevonden die u wilt kopen zullen we allereerst een onderhandelingsstrategie vastleggen. We kijken naar de prijs, opleveringsdatum, voorwaarden en eventuele overname van roerende zaken.

Koopovereenkomst
Als de onderhandelingen er op zitten wordt de koop schriftelijk vastgelegd. We nemen met u de gehele overeenkomst door en lichten alle zaken toe waar u eventueel rekening mee dient te houden.

Oplevering
U ontvangt van de notaring een akte van levering ongeveer een week van te voren. Samen met u nemen we nogmaals alles door en controleren we of de woning opgeleverd wordt zoals afgesproken. Vervolgens gaan we naar de notaris om alles schriftelijk vast te leggen en staan we u bij als adviseur of woordvoerder.

Vanaf 1 januari a.s. beëindigen alle werkzaamheden bij Allround Taxaties.
Wij danken u voor de fijne samenwerking en het vertrouwen van de afgelopen jaren.

This will close in 20 seconds

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Balk Allroundtaxaties

0651806415

info@allroundtaxaties.nl

Ringbaan Oost 393 5014 GH Tilburg