Taxaties, Bouwkundige keuringen en Aankoopbegeleiding

Allround Taxaties

Balk Allroundtaxaties

Bij Allround Taxaties horen we graag wat je wensen zijn en doen we er alles aan om deze te vervullen. Wij proberen de ideale omstandigheden te verwezenlijken. Zo maken wij bij Allround Taxaties het verschil. Betrokken en professionele bemiddeling om zodoende de klant op een voorsprong zetten. Door onze bouwkundige kennis en uitstekende expertise van de lokale markt bent u bij ons op de juiste plek. 

Allroundtaxaties Logo
Taxatie Regio Tilburg

Pieter Burgers

Balk Allroundtaxaties

Enthousiaste, flexibele en kundige taxateur. Dit zijn enkele betitelingen. Pieter weet als geen ander dat bereikbaar, betrokken en zijn netwerk belangrijk zijn om zijn klanten de juiste service te verlenen. Of het nou om een taxatie, bouwkundige keuring of aankoopbegeleiding gaat, Pieter staat graag voor u klaar.

VBO Makelaar

Balk Allroundtaxaties

Als lid van VBO makelaars doet Allround taxaties alleen hetgeen wat in uw belang is. VBO makelaar is een toegankelijke en transparante brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs. Jaarlijks zien veel gezinnen met behulp van onze diensten hun woonwensen in vervulling gaan. Waar u als klant van profiteert is onze affiniteit met mensen en huizen en dan voornamelijk de kennis waar we over beschikken van de woningmarkt in onze regio.

VBO Makelaar

Vanaf 1 januari a.s. beëindigen alle werkzaamheden bij Allround Taxaties.
Wij danken u voor de fijne samenwerking en het vertrouwen van de afgelopen jaren.

This will close in 20 seconds

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Balk Allroundtaxaties

0651806415

info@allroundtaxaties.nl

Ringbaan Oost 393 5014 GH Tilburg